Hirdetés

Ez a kaszkadőrmutatvány Guinness-rekordot hozott Ryan Gosling új filmjének

|

Már abba beleszédülsz, hogy megnézed az erről készült videót.

Hirdetés

Májusban kerül a mozikba Ryan Gosling új filmje, A kaszkadőr (Fall Guy), amely David Leitch rendező szerelmeslevele az egész kaszkadőrszakmának. Ebből adódóan igyekeztek minimalizálni a speciális effekteket, és a lehető legtöbb trükköt fizikailag is megvalósítani.

A forgatás során természetesen rengeteg autót törtek össze, és bár mindegyik látványos, az egyikkel sikerült minden eddigi mozis próbálkozást felülmúlni.

Hirdetés

A filmes zsargonban a "cannon roll" egy olyan mutatványt jelent, amiben egy speciális emelő szerkezettel borítanak fel egy autót. Ez egy klasszikus trükk, amit rengeteg filmben használnak, ekkorát azonban még sose taszítottak egy verdán se: a rekordot eddig Adam Kirley tartotta, aki a Casino Royale forgatása során 7-et pördült az autójával. 

Ezt überelte most Logan Holladay, aki 8,5 fordulatot tett meg. A hivatalos díjat egy különleges premier előtti vetítésen a film két főszereplője, Ryan Gosling és Emily Blunt adták át a kaszkadőrnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)