Hirdetés

Ez lesz a Dragon Ball Super sorsa Akira Toriyama halála után

|

Rengeteg kérdés merült fel a Dragon Ball jövőjével kapcsolatban, talán most egy kicsit okosabbak lettünk.

Hirdetés

Március elején érkeztek a megrázó hírek, miszerint 68 éves korában elhunyt a legendás alkotóművész, legtöbbek által a Dragon Ball mangák megálmodójaként ismert Akira Toriyama. Hamar gyászba borult a közösség, rövidesen pedig a 2015-ben indult, jelenleg is futó Dragon Ball Super szériával és annak jövőjével kapcsolatban merültek fel kérdések, bár ezek többnyire találgatásokba torkollottak.

A rajongókat - érthető módon - az foglalkoztatta leginkább, hogy Toriyama halála után vajon folytatódik-e a mangasorozat vagy eljött a könnyes búcsú ideje.

A minap egy megbízható forrásnak köszönhetően valamivel okosabbak lettünk ezzel kapcsolatban, ugyanis kiderült, a Japán mangákra fókuszáló magazin, a V Jump (melyben ugyebár Toriyama legendás mangája is futott) egyik közelgő száma megerősítette, hogy határozatlan időre szünetre megy a Dragon Ball Super. Az újságrészletet egy DbsHype névre keresztelt felhasználó osztotta meg a Twitter/X felületén, ezt követően került a figyelem középpontjába.

Hirdetés

Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy a szünet pontos okát nem részletezték, így az sem hivatalos, hogy Toriyama halála miatt került parkolópályára a manga. Egyelőre így a távoli jövő is ködös, nem tudni, hogy hosszútávon mik a tervek a Dragon Ball Super mangasorozattal kapcsolatban.

Bár mostanra már teljes mértékben Toyotaro vette át a Dragon Ball történetek illusztrálását, Toriyama halálakor még mindig aktívan részt vett az írásban, így tényleg nehéz megmondani, hogy mit tartogat a jövő. Egyelőre tehát nem tehetünk mást, türelmesen várjuk a fejleményeket, reménykedünk abban, hogy tényleg csak ideiglenes szünetről van szó.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Addig is, ha részletesebben megismerkednétek Akira Toriyama életével és munkásságával, az alábbi videó egy remek lehetőség erre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)