Hirdetés

Galactus lehet a Marvel Filmes Univerzumának következő főgonosza?

|

A világfaló megjelenésével egy még nevében is teljesen új Bosszúállók csapat felbukkanása is esélyessé válik.

Hirdetés

Thanos legyőzésével kétségtelenül hatalmas űr keletkezett a Marvel Filmes Univerzumában, a Bosszúállók: Végjáték bemutatása óta pedig azt találgatják a rajongók, hogy a következő filmes fázis (vagy fázisok) esetében ki lesz az új központi gonosztevő, ki ellen szövetkeznek majd kedvenc hőseink. Nyilván egy Thanoshoz hasonlóan veszedelmes ellenfélre kell számítani, elég fura lenne ugyanis, ha mondjuk Pókember olyan ellenségei küzdenének meg a Föld legnagyobb hőseivel, mint Cókmókus, Rakéta Robi, vagy Füsti Vili. (Ezt a videót érdemes megnézni a hülye szuperhősnevekről egyébként.)

Hirdetés

Az MCU Cosmic információi szerint szerencsére ilyenről szó sincs, egy valóban A-listás főgonoszt fognak felvezetni a filmek: szerintük ugyanis a jövőben bemutatásra kerülő mozifilmek a Fantasztikus Négyes legnagyobb ellenségét, a világfaló Galactust ismertetik meg a nézőkkel. Galactus eredetileg Galan néven született a jelenleg ismert világegyetem előtti időkben. Jelenleg csak úgy tud életben maradni, ha elszívja különböző planéták energiáját - ezért is nevezik őt világfalónak. Galactusnak az évek során sok hírnöke volt, többek között az Ezüst Utazó is betöltötte már ezt a pozíciót. Elvileg az MCU-ban a Tyrant nevű karakter tűnik majd fel ebben a szerepben. 

Az MCU Cosmic egy újfajta Bosszúállók csapat esetleges megjelenését is elkezdte pedzegetni. A 2015-ös The Ultimates képregénysorozatban (amit nem szabad összekeverni az Ultimate képregényes univerzum ugyanezt a nevet viselő saját Bosszúállók csapatával) is fontos szerepet játszott ugyanis Galactus. Az Ultimates (magyarul Különítmény) nevezetű csapat ezen verziójába Fekete Párduc, Marvel Kapitány, Monica Rambeau (tudjátok, kislányként vele a Marvel Kapitány filmben találkoztunK), illetve Blue Marvel és America Chavez tartoznak - a csapattagok nagyja tehát már felbukkant az MCU-ban, lényegében csak Blue Marvelt és America Chavezt kellene adaptálni, ha az eredeti felállásnál akarnak maradni. Az említett képregényekben egyébként Galactus világok pusztítójából világok teremtőjévé válik, és innentől fogva már nem felfalja a planétákat, hanem új bolygókat alkot meg. 

Nyilván a fentieket, főleg az Ultimates csapathoz tartozó részt érdemes kellő kétely mellett kezelni, hiszen a Marvel Filmes Univerzum kapcsán semmi sincs előre kőbe vésve, elég csak a bejelentett, majd inkább sorozattá konvertált Inhumans filmre gondolni. Ráadásul ezeket a híreket nem is maga Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke szállította, hanem egy egyszemélyes rajongói oldal. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)