Hirdetés

GameStar Filmajánló - A majmok bolygója: Háború és Baywatch

|

Ha a héten ellátogattok a mozikba, akkor azt láthatjátok, hogy a majmok háborúznak, a lenge öltözetű életmentők pedig lassítva futnak a strandon. Segítünk választani közülük.

Hirdetés

Annyi minden történt az elmúlt egy hétben filmes fronton, hogy felsorolni is hosszú lenne. Belehallgathattunk a Dunkirk zenéjébe, lehullt a lepel a következő Batman animációs filmről, újabb részletek derültek ki a Venom filmmel kapcsolatban, a hidegháborúban játszódik a Wonder Woman 2 és a Fekete Párduc szereplőgárdája is bemutatkozott. Ezeken kívül nem érdemes kihagynotok a Puliwood tíz legjobban öltözött szuperhős toplistáját és a hatvan érdekesség Pókemberről összeállítását sem, mindkettőt jól összerakták a srácok. 

Hirdetés

Rendhagyó módon ezúttal nem egy trailert, hanem egy kulisszák mögötti videót osztunk meg veletek az Atomszőke című akció-thrilerrel kapcsolatban, amelyet a John Wick rendezője dirigált le és Charlize Theron kaszkadőröket megszégyenítő módon bunyózik benne. Mindenképpen látnotok kell, hogy mit művel a Mad Max: A harag útja Furiosája: 

Izgalmas jelenetekben heti premierfilmjeink sem szenvednek hiányt, mutatjuk is őket:

A majmok bolygója: Háború (War of the Planet of the Apes)

A majmok bolygója-trilógia befejezésében lezárul Cézár (Andy Serkis) története, amelynek első részét még Rupert Wyatt, a következő kettőt pedig Matt Reeves alkotta meg szinte tökéletesen. Olyan véleményt is lehetett hallani, miszerint az eredeti Star Wars trilógia óta ez a legminőségibb sci-fi széria, amit alátámaszt a Puliwood kritikája is. A majmok bolygója: Háború végérvényesen elindítja afelé az eseményeket, amelyek ahhoz a baljóslatú jövőképhez vezetnek, amivel anno Charlton Heston ismertetett meg minket, így ha egy kicsit is nyitottak vagytok e nagy volumenű sztori lezárására - amelyben oroszlánrészt vállal a mindig zseniális Woody Harrelson -, akkor bátran üljetek be rá! 

(Érdekesség: Andy Serkis egy interjúban elmondta, hogy bár ezzel a filmmel véget ér a trilógia, a franchise valószínűleg folytatódni fog, bár Caesar karaktere nélkül.)

Baywatch

Lassítva futnak benne, több idom jut egy négyzetméterre, mint egy lankás dombon és ha nem kerek, akkor kocka. Mi ez? Hát persze, hogy a Baywatch, amelyet a tévében még David Hasselhoff és Pamela Anderson neve fémjelzett, azonban az idő elszállt felettük, Seth Gordonék úgy gondolták, hogy megérett a koncepció a friss vérrel telepumpált filmváltozatra. Ennek élére a manapság igen csak felkapott Dwayne "The Rock" Johnsont sikerült megnyerniük, aki kirakatnak megkapta maga mellé Zack Efront és egy rakás szépséget (beleértve Alexandra Daddariót is), hogy legyen min elidőznie a szemeknek. A sajtó összvéleménye alapján azonban a Baywatch mozi talán csak egy fokkal jobb az átlag amerikai vígjátékoknál és sokszor inkább cinkes, mint vicces. Egy próbát azért megérhet azoknak, akik bírják a Sziklát. 

(Érdekesség: Robert Lee Hodge a hétköznapi életben is életmentőként dolgozik Floridában.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Kong: Koponya-sziget (DVD, Blu-ray, 4K Blu-ray)
- Tom és Jerry: Willy Wonka és a csokigyár (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)