Hirdetés

GameStar Könyvajánló - Assassin's Creed: Fekete Lobogó

|

Oliver Bowden könyve képes meghozni az ember kedvét az Assassin's Creed IV (újbóli) végigjátszásához.

Hirdetés

Kevés olyan korszak van, amely annyi legendás hőst és gonosztevőt termelt ki magából, mint a XVIII. század.

Híres és hírhedt hadvezérek, kalózok, gonosztevők és privatérok járják az óceánokat csodaszép vitorlás hajóikkal, és keresik a kalandokat. A fiatalok nagy része a tengeren igyekszik megtalálni a szerencséjét, de a legtöbb esetben bitófán végzik mint bukott és megvetett kalózsöpredék. Edward Kenway, a becsvágyó angol fiatalember ennek ellenére útra kel, hogy vagyont és hírnevet szerezve visszatérhessen szülőföldjére, és leszámolhasson nagy hatalmú ellenségeivel.
 

Útja során összetűzésbe kerül egy veszélyes idegennel, aki az orgyilkosok rendjének ruházatát és egy halálos rejtett pengét visel. Amikor a titokzatos kincs reményében Edward magára ölti a halott idegen személyazonosságát, nem is sejti, hogy olyan hatalmasságok évszázadok óta dúló háborújába csöppen bele, akik képesek megváltoztatni a fennálló világrendet. A drámai végkifejlet előtt azonban Edwardnak még kalózként és hősként egyaránt bizonyítania kell, hogy méltó az orgyilkosok rendjének bizalmára.

4,5/5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)