Hirdetés

Ha szeretted a Star Wars: Andort, akkor van egy rossz hírünk

|

A Diego Luna nevével fémjelzett sorozat első évada tavaly ősszel került fel a Disney+-ra, de a második szezon még sehol, és nem jók a kilátások sem.

Hirdetés

A Star Wars: Andor öt évvel játszódik a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet eseményei előtt, amikor Cassian Andornak (Diego Luna) még köze sincs a lázadókhoz. Hősünk egészen egyszerűen csak boldogulni próbál, kisebb-nagyobb stiklikből tartja fenn magát, és igyekszik megtalálni a húgát, akitől gyermekkorában elszakították. Csakhogy egy alkalommal véletlenül megöl két biztonsági tisztet, amivel olyan események láncolatát indítja el, aminek a végén Jyn Erso oldalán köt ki. 

Az Andor sorozat pontosan azt hozta el nekünk, amiért nagyon sokan és nagyon hangosan könyörögtek, aztán ironikus módon pont ezért nézték kevesen. Szerencsére van rá esély, hogy a 2. évad helyrehozza ezt, aminek forgatásából már csak hetek voltak vissza, amikor júliusban beütött a színészek sztrájkja, ezért nem folytatták a munkát, a stáb aktívan kivette a részét a tiltakozásból. 

Az idei Star Wars Celebration még azt jelentette a Disney/Lucasfilm, hogy 2024 augusztusára tervezik a Star Wars: Andor 2. évadának premierjét, aztán a sztrájkok berobbanásával ez egyre bizonytalanabbá vált, hiszen ez a sorozat rengeteg utómunkát igényel.

Hirdetés

Végül november elején jutottak megegyezésre a színészeket és a stúdiókat képviselő szervezetek, ám hiába a felcsillanó remény, a Star Wars: Andor második szezonja egyszerűen lemaradt a Disney 2024-ben bemutatásra kerülő tartalmainak részleges listájáról, ami már csak azért is meglepő, mert szerepelnek rajta konkrét dátum nélküli produkciók is. Ennek értelmében a The Acolyte, a Skeleton Crew, A rossz osztag 3. évada és a Jedihistóriák 2. évada mind jövőre jönnek, az Andor viszont nem.

Most viszont a GamesRadar+ szemlézett egy tweetet, miszerint a Disney megosztotta a 2024-es ütemtervét a Walt Disney Studios saját gyártású címeivel, amelyből ugyancsak lemaradt a Star Wars: Andor, szóval már biztosan nem számíthatunk rá 2025-nél előbb. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)