Hirdetés

Hiba volna azt gondolni, hogy a Deadpool és Rozsomák a Deadpool 3

|

Shawn Levy érdekes nyilatkozatot tett a filmmel kapcsolatban.

Hirdetés

Hogy a Marvel mennyire visszavett a tempóból, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy idén egyetlen filmet küld a mozikba, a Deadpool & Rozsomákot. Azzal viszont óriásit szakíthat, ugyanis a nagyszájú zsoldos képében visszatérő Ryan Reynolds mellett sikerült megnyerni Hugh Jackmant is a visszatérésre, és az eddigi részletek alapján rengeteg cameóra is számíthatnak a rajongók. Ha igaznak bizonyul, hogy ki lesz a főellenfél, akkor bizony minden segítségre szükségük is lesz.

Mivel a Deadpool & Rozsomák a harmadik Deadpool film lesz, jogosan tartja mindenki a Deadpool 3-nak, azonban Shawn Levy rendező legújabb nyilatkozata árnyalta kicsit a képet. 

Hirdetés

A Free Guy, a Vasököl és az Éjszaka a múzeumban készítője a CinemaConon árulta el a Screen Rantnek nyilatkozva, hogy a projekt nem tekinthető Deadpool 3-nak, mert ez nem csak az ő filmje:

"Ami a Deadpool és Rozsomák történetének megalkotását illeti, minden nap kiváltságosnak éreztem magam, mert két hatalmas filmsztárról beszélünk a legikonikusabb szerepeikben. Ez egyúttal lehetőséget is adott nekem. Ez a harmadik Deadpool-film, de nem a Deadpool 3. Ez valami más, ez a Deadpool & Rozsomák. És nem próbál semmit sem másolni az első két filmből. Azok fantasztikusak voltak, de ez egy két főszereplős kaland".

A rendezvény résztvevői egyébként abban a szerencsés helyzetben voltak, hogy megnézhették a Deadpool & Rozsomák első 9 percét, sőt még a Marvel Studios atyaúristenét, Kevin Feige-t is hallhatták káromkodni, aki azt mondta, hogy a film "kibaszottul király" lesz. 2024. július 25-től bárki kiderítheti majd a hazai mozikban, hogy igazat mondott-e. Emlékeztetőül a legutóbbi trailer:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)