Hirdetés

Hivatalos: készül a következő Predator film, megvan a címe és a rendezője

|

Bár a Prey, avagy Préda folytatása is terítéken van, ezúttal a korábbiaktól független, önálló produkciót kapunk.

Hirdetés

Jóllehet, a második film megítélése egész jó, és az Antal Nimród rendezte Ragadozóké sem feltétlenül tragikus, abban alighanem a legtöbb rajongó egyet ért, hogy az Arnold Schwarzeneggerrel, valamint a nemrég elhunyt Carl Weathersszel forgatott első Predator mozihoz egyik sem ér fel. Az alienes crossoverek nem sikerültek igazán jól (az elsőnek a PG13-as besorolás lett a veszte, a másodiknak pedig az, hogy botcsinálta rendezők kezébe került, akiknek a trancsírozáson kívül semmi se ment), de a Shane Black 2018-as próbálkozására sem gondolnak jó szívvel a yautják kedvelői.

Aztán jött a koronavírus-járvány kellős közepén az egyenesen streamingre gyártott Préda, és a Dan Trachtenberg (Cloverfield Lane 10) által rendezett előzmény, amely végre már teljesen vállalható filmnek bizonyult. A remek kritikák és a kiugróan magas nézettség (megdöntötte a Hulu minden korábbi rekordját) hatására a 20th Century Studios egyáltalán nem zárkózott el a folytatás elől, amiben akár még az Amber Midthunder alakította Naru is visszatérhet.

Hirdetés

Mielőtt azonban erre sor kerülhetne, Trachtenberg a stúdió megbízásából leforgat egy másik Predator filmet Badlands címmel. A Deadline beszámolója alapján a szóban forgó produkció önálló történet lesz, független a Preytől vagy bármelyik másik korábbi mozifilmtől. Ilyeténképpen bármelyik történelmi kor vagy helyszín játszik, éppúgy otthont adhat neki a címmel harmonizáló vadnyugat, mint a távoli jövő, amikor a Föld kopár pusztaság csupán.

A The Hollywood Reporter egyébként úgy tudja, hogy hogy az alkotók (Trachtenberg és Patrick Aison forgatókönyvíró) ezúttal az ellenkező irányba mozdulnak el az idővonalon, és az új kalandot a jövőbe helyezik, továbbá a Prédához hasonlóan női főszereplőt szeretnének.

Ti milyen környezetben és korban játszódó Predator filmnek örülnétek leginkább?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)