Hirdetés

Így lesz vásári Star Wars álarcból cosplay-szintű maszk

|

Közeleg a halloween, így itt az idő, hogy elgondolkozzunk az idei jelmezeinken. Ha menő cuccban akarsz megjelenni a haveri buliban, akkor érdemes lesz nekilátni a tervezésnek.

Hirdetés

Eljött az ősz, és ennek hála már közeleg is a halloweeni szezon. Amíg a világ népei próbálják kitalálni, hogy miben menjenek partizni, addig a tartalomgyártók az ötleteket szállítják. Steven Richter kifejezetten arra koncentrál, hogy mit lehet kihozni a szemétrevaló cuccokból.

A művész egy videósorozatában azzal foglalkozik, hogy a vékony, semmitérő, műanyag álarcokból csináljon olyan maszkokat, amiket büszkén hordhatnánk.

Hirdetés

A Star Wars egy kifejezetten hálás téma ebből a szempontból, mivel a kedvenc sci-fi sorozatunk tele van ikonikus sisak és jelmezdizájnokkal. A lenti videóban megnézhetitek, hogy hogyan lesz például egy borzalmas Chewie arcból cosplay alapanyag, és egy műanyag lapból Boba Fett.

Az tény, hogy relatív kevés kissrácnak van otthon annyi műszőre, amennyire a Chewie fejhez szükség lenne, de ettől még nem kevésbé lenyűgöző egyik végeredmény sem.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)