Hirdetés

Ismerős helyszínről árulkodik a The Last of Us második évadának forgatásairól kiszivárgott fotó

|

Akik játszottak a Part II-val, azoknak jó eséllyel egyből előtörnek majd az emlékek.

Hirdetés

Míg az utóbbi napokban a The Last of Us a második részhez, azaz a Part II-hoz kapcsolódó dokumentumfilm mentén került a figyelem középpontjába, sorozatos fronton is zajlottak események, ezek eredményeképpen pedig, ha minden igaz, végre elrajtoltak a második évad forgatásai. Nem is kellet így sok, hogy kiszivárogjon egy fotó, amin egy bizonyára sokaknak ismerős helyszín látható.

A kép a nem hivatalos, The Last of Us News névre keresztelt rajongói fiók Twitter/X bejegyzésében látott napvilágot. Nem más, mint a Greenplace Market névre keresztelt üzlet látható rajta, amire elsősorban a The Last of Us Part II-val játszók emlékezhetnek.

Hirdetés

Az elhagyott szupermarketbe Ellie és Dina látogatott el, ahol vásárlók helyett természetesen számos fertőzött is az útjukat keresztezte az üzlet felfedezése során. Persze azt még nem tudjuk, hogy belül is teljeskörű lesz-e a hasonlóság, de elnézve a bolt logóját, az nagyjából azonos a játékban találhatóval, úgyhogy minden bizonnyal máshol is a lehető legpontosabb másolatra törekednek majd a készítők, csakúgy, ahogyan azt az első évadban is tették.

A többszöri halasztások miatt a The Last of Us sorozat második évadára 2025 előtt nemigen számíthatunk, de addig is, ha esetleg kimaradt volna, a Max felületén pótolható az első évad, illetve ha egy picit is mozgat a gondolat, hogy betekintést nyerj a játék második részének kulisszái mögé, akkor a The Last of Us Part II dokumentumfilm is remek választás lehet, ez itt található.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)