Hirdetés

Ismert színésszel erősít a Wednesday 2. évada

|

Az is kiderülhetett, hogy az új csatlakozó kit fog alakítani a Netflix sorozatában.

Hirdetés

A Wednesday a Netflix egyik legsikeresebb sorozata lett, amely egyértelműen azt jelezte a döntéshozók felé, hogy a Jenna Ortega főszereplésével készült, az Addams Family szellemiségét magán viselő produkcióból szívesen látnának többet az előfizetők, be is rendelték a folytatását. 

A második évaddal kapcsolatban kevés információval rendelkezünk azon kívül, hogy jobban rá fog feküdni a horrorra és hogy jobban fel szeretnék tárni a karakter latin gyökereit, illetve az édesanyjával ápolt kapcsolata is nagyobb szerepet kapna, ezeket leszámítva viszont még a forgatással és az új csatlakozókkal kapcsolatban is találgathatni tudunk (bejelentkezett például Lady Gaga is). 

Hirdetés

Most a Variety a Netflixhez közeli, megbízhatónak tartott forrásai alapján azt jelentette, hogy a szereplőgárdához csatlakozott Hollywood egyik legismertebb és legkülönlegesebb arca, Steve Buscemi, akit többek között olyan filmklasszikusokban láthattunk, mint a Fargo, a Kutyaszorítóban, a Ponyvaregény, A halál keresztútján, A nagy Lebowski és a Con Air, de a tévéképernyőkön is alakított emlékezeteseket, elég csak a Maffiózókra vagy a Boardwalk Empire - Gengszterkorzóra gondolni. 

A Variety azt is tudni véli, hogy Buscemi milyen szerepben fog felbukkanni: bár a karakter neve nem ismert, várhatóan a Nevermore Akadémia új igazgatóját fogja alakítani (az előzőt Gwendoline Christie formálta meg). A Netflix és Buscemi képviselete sem kívánta kommentálni a hírt. 

A 2. évad forgatása április végén kezdődhet meg Írországban, arról viszont egyelőre semmi infó, hogy mi a helyzet a korábban pletykált spin-off projekttel, ami Fred Armisen Fester bácsija köré épülne. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)