Hirdetés

Itt Az oroszlánkirály előzményfilmjének első előzetese

|

A Mufasa: Az oroszlánkirály Simba apjának történetét meséli el úgy, ahogy a 2019-es film tette.

Hirdetés

Öt évvel ezelőtt váratlanul nagy sikert aratott Az oroszlánkirály "élőszereplős" adaptációja, amit a ma már főleg, de nem kizárólag Star Wars-zal foglalkozó Jon Favreau rendezett, és nem csak hogy a Disney legdrágább ilyen stílusú filmje volt, de minden idők egyik legköltségesebb mozija is. Szerencsére bőven megtérült minden rá költött cent: 1,6 milliárd dolláros jegybevétele azt is egyértelművé tette, hogy valahogyan folytatni kell.

A Disney végül úgy döntött, hogy egy előzménytörténet lenne a legjobb, így idén decemberben mozikba kerül a Mufasa: Az oroszlánkirály, amely azt hivatott bemutatni, hogyan vált Simba apja, Mufasa a szavanna királyává.

Hirdetés

A történetet Rafiki meséli el Kiarának Timon és Pumbaa társaságában. Láthatjuk majd, hogyan barangolt elárvult kölyökként Mufasa, és hogyan találkozott Takával, a trónörökössel.

Mufasát Aaron Pierre, Takát Kelvin Harrison Jr., Rafikit pedig John Kani szólaltatja majd meg, miközben Seth Rogen lesz Pumbaa, Billy Eichner Timon, és Donald Glover Simba. A rendezés feladatát Barry Jenkins, az Oscar-díjas Holdfény (Moonlight) író-rendezője kapta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)