Hirdetés

Izgalmas sztori van a Fallout sorozatban felbukkanó cicák mögött

|

Pár - természetes - négylábú is tiszteletét tette az Amazon sorozatában, bár nem lepődnénk meg, ha nem vettétek volna észre.

Hirdetés

A Fallout világának báját részben az adja, hogy a háború előtti idők kincseiért vérre menő harcok zajlanak. Menő festményekre is sokan vágynak: a Fallout 76-ban például macskák rajzai voltak kiakasztva mindenfelé a vadon otthonaiban, de ennek a jelenségnek több köze volt a játék vezető művészéhez, mint a háború előtti nosztalgiához.

Nathan Purkeypile nagyon szerette elhelyezni cicáinak képeit mindenhová, és ezt a Fallout sorozat alkotói is kiszúrták.

Hirdetés

Ha nagyon figyeltek, akkor a menedék egyik falán észre is vehetitek a festményeket. Még maga Purkeypile sem tudott a dologról, neki is csak a rajongók szóltak:

Az easter eggnek egyébként keserédes története van. A cuki kis fekete-fehér cicus 2020 júliusában elhunyt: Purkeypile posztja szerint egy ritka rákos betegség szövődményei rántották el őt a családjától. Galen már csak a képein keresztül hoz vidámságot a Fallout rajongóinak mindennapjaiba.

The cats in Fallout 4/76 are based on my cats :) I just thought some people might enjoy seeing that. Their names are Boomer and Galen. Their whole litter had names from Battlestar Galactica. :) Galen past away about a year ago and people even did tributes ingame to him.
byu/JustPurkeyGames incats

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)