Hirdetés

James Cameron könyörgött Leonardo DiCapriónak, hogy vállalja el a Titanicot

|

A fiatal sztár egyszerűen unalmasnak találta Jack szerepét, úgy kellett győzködni, hogy kihívás lesz. Az lett.

Hirdetés

Sűrű hetei vannak James Cameron rendezőnek: az Avatar folytatásának bevétele rekordokat döntöget - értsd: úgy néz ki, nyereséges -, a most 25 éves Titanic felújított változatát pedig Valentin-napra időzítve mutatják be a mozikban újra. Ennek kapcsán tett fel neki pár kérdést a Golden Globe-gálán a People magazin. Cameron elmondta, hogy Leonardo DiCaprio - aki nélkül már elképzelhetetlen a film - első körben nemet mondott a felkérésre, és döntéséhez ragaszkodott is.

Nem akart szerepelni a filmben. Kicsit ki kellett csavarnom a karját. Nem szerette volna. Azt gondolta, unalmas.

Cameron hozzátette, hogy szimpatikus számára a színész makacssága, az sem lepi meg, hogy azóta csak önazonos döntéseket hozott a szerepek ügyében. A tehetségéhez pedig kétség sem fér - mondta.

Hirdetés

A rendezőnek egyébként sem volt könnyű dolga Leóval, mint megírtuk, nagyképű volt ugyanis a meghallgatásokon, nem volt hajlandó felolvasni a próbaszöveget, inkább Kate Winslettel haverkodott volna. Cameron ekkor el is küldte, a színésznek ekkor esett le, hogy tényleg bukhatja a szerepet, így visszakönyörögte magát.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)