Hirdetés

Jennifer Aniston nem ismeri fel David Schwimmert az új Super Bowl reklámban

|

A Jóbarátok két sztárja az Uber kedvéért mókáznak, és nem csak ők.

Hirdetés

Matthew Parry elbúcsúztatásával az élet nem áll meg a Jóbarátok többi tagja számára, mindenki csinálja a saját kis projektjeit. A sorozat talán legviharosabb kapcsolatú szerelmespárját, Rachelt és Rosst alakító Jennifer Aniston és David Schwimmer például egy reklám kedvéért egyesítették újra az erejüket, természetesen a közelgő Super Bowl áll a háttérben. 

A nagyszabású sportesemény nemcsak a meccs miatt izgalmas minden évben, hanem a szünetekben levetített promóciók miatt is. Egyrészt sok stúdió bődületes összegeket fizet, hogy közelgő filmjeiket népszerűsíthessék a Super Bowlra kíváncsi tömegek előtt, másrészt rengeteg márka nyúl mélyen a zsebébe a termékeik megmutatása miatt, ezt pedig rendre sztárokkal teszik. 

Hirdetés

A Super Bowlnak köszönhetően voltak már olyan nagy újraegyesülések, mint a Dokik sztárjai, most pedig a Jóbarátok közül ketten is összefutottak az Uber Eats kedvéért. A videóban rajtuk kívül többen is felbukkannak (például a Beckham-család vagy éppen Usher), de kétség kívül az a legmókásabb, ahogy Jennifer Aniston ilyen múlttal a hátuk mögött eljátssza, hogy fogalma sincs, kicsoda David Schwimmer. Hiába, szakításban voltak...

Az amerikaifutball-bajnokség döntő összecsapását (a Kansas City Chiefs küzd meg a San Francisco 49ersszel a trófeáért) az ARENA4-en élőben lehet majd követni február 11-én, vasárnap, 22:00-tól.

Számotokra mi volt eddig a legemlékezetesebb Super Bowl reklám?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)