Hirdetés

Jurassic World - animációs sorozat készül a Netflixre

|

A projekt olyan készítőkkel büszkélkedhet, mint a DreamWorks Animation és Steven Spielberg.

Hirdetés

2021-ben láthatjuk a harmadik Jurassic World mozit (a pletykák szerint Sam Neillék is visszatérnek), a videojátékok piacán pedig a Jurassic World Evolution bővül új, a filmekhez kapcsolódó tartalmakkal, azonban a Netflix bejelentése alapján a sorozatok területén is szeretné megvetni a lábát a franchise.

Hirdetés

A streaming szolgáltató elárulta, hogy a DreamWorks Animationnal együttműködve egy Jurassic World animációs sorozatot készítenek Jurassic World: Camp Cretaceous címmel, többek között Steven Spielberg, Frank Marshall és Colin Trevorrow produceri felügyeletével.

A Jurassic World idővonalán elhelyezett sztori középpontjában hat tinédzser áll, akik az Isla Nublaron ragadnak, miután a dínók elszabadultak a szigeten. Ahhoz, hogy túléljék az életveszélyes kalandot muszáj lesz összetartaniuk és családdá kovácsolódniuk. A showrunnerek Scott Kreamer és Lane Lueras lesznek, akik korábban olyan animációs darabokon dolgoztak, mint a Kung Fu Panda: A rendkívüliség legendája.

A Jurassic World: Camp Cretaceous valamikor 2020-ban debütálhat a Netflixen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)