Hirdetés

Kiderült, miért halt meg Angus Cloud, az Eufória sztárja

|

A mindössze 25 éves színész nem akart véget vetni az életének, de saját maga okozta halálát.

Hirdetés

Kb.másfél hónapja adtunk hírt arról, hogy a családi házban elhunyt Angus Cloud, akit a legtöbben talán az HBO Eufória című sorozatából Fezként ismerhettek. Halálának oka akkor még ismeretlen volt, kellett némi idő, mire az utólagos vizsgálatok kiderítették, miről is van szó. Bár azt korábban a család is hangsúlyozta közleményében, hogy a színész nem akart véget vetni életének - annak ellenére, hogy nehéz időszakon ment keresztül -, az azért kiderült, hogy halálát drogtúladagolás okozta, feltehetően véletlenül.

Az Alameda megyei halottkém jelentése szerint szervezetében kokain, metamfetamin, fentanil és benzodiazepinek (kedélyjavító gyógyszer anyaga, melyet gyakran használnak szorongásos zavarok, álmatlanság és görcsök kezelésére) nyomát találták.

Hirdetés

Az édesanyja korábban már közleményben jelentette ki, hogy a család egészen biztos benne, hogy nem öngyilkosságról van szó:

"Bár a fiam mély gyászban volt édesapja halála miatt, az utolsó napja mégis örömteli volt. Újrarendezte a szobáját, és tárgyakat helyezett el a házban azzal a szándékkal, hogy még egy darabig itt maradjon, szeretett otthonában. Arról beszéltünk, hogy segíteni fog a testvérei ellátásában a főiskolán, érzelmileg és anyagilag is segíti a családot. Nem állt szándékában véget vetni az életének. Amikor aznap este megöleltük egymást búcsúzóul, elmondtuk, mennyire szeretjük, azt mondta, reggel találkozunk. Nem tudom, hogy ezután vett-e be bármit, vagy mit vehetett be, csak azt tudom, hogy az íróasztalánál ült, egy művészeti projekteken dolgozott, elaludt, és nem ébredt fel"."

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)