Hirdetés

Ezért kukázhatták az élőszereplős Pindúr pandúrokat

|

A The CW megpróbálta modernizálni a Pindúr pandúrokat, és egy élőszereplős verzióban visszahozni gyerekkorunk szuperlányait. Közben azonban elkövettek egy kritikus hibát.

Hirdetés

Ha követtétek a tévésorozatokkal kapcsolatos híreket, akkor biztosan emlékeztek a Pindúr pandúrok projektre. A The CW egy élőszereplős sorozatot akart összehozni a Cartoon Network klasszikusából, de az első forgatási fotók után minden elcsendesedett körülötte, később pedig a csatorna hivatalosan is a fagyasztóba dobta a projektet.

Most, hogy a sajtó már egy ideje nem foglalkozik a szériával, maga a Pindúr pandúrok alkotója, Craig McCracken kezdett beszélni a helyzetről.

Hirdetés

A The Los Angeles Times kérdéseire válaszolva a McCracken elmesélte, hogy szerinte hol ment félre az egész élőszereplős széria:

"Volt egy találkozóm velük [a CW stábjával] és elmondtam nekik, hogy 'ha felnőttekké változtatjátok őket, akkor már nem Pindúr pandúrok, csak három szuperlány, akiknek nem kell megküzdeniük a gyereklét nehézségeivel'. Az már egy teljesen más sorozat lesz."

Az élőszereplős széria a Pindúr pandúrok 20-as éveit mutatta volna be. A koncepció szerint ekkor a lányok még mindig szuperhősködnek, csak éppen már fiatal felnőttként, és mindeközben próbálják azt is feldolgozni, hogy a közjó oltárán feláldozták gyerekkorukat. A pilot epizód elkészült, de annak gyér fogadtatása végül elkaszálta az egészet. Talán jobb is így.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)