Hirdetés

Kiszámolták, hogy mennyibe kerülne Simpsonék háza a valóságban

|

Egy valódi ingatlaniroda becsülte fel a Simpson család otthonát és tette közzé az eredményt.

Hirdetés

Nem véletlenül foglalkozott a South Park is egy külön epizódban azzal, hogy a "Simpsonék már megcsinálták", hiszen A Simpson család 1989-es elrajtolása óta már valóban mindent felvonultattak az alkotók (élen a széria atyjával, Matt Groeninggel) és számos eseményt jósoltak meg, viszont egyvalamire még nem derült fény: hogy mennyibe kerülne Homer, Marge, Bart, Lisa és Maggie háza, ha valóban létezne és eladósorba kerülne. 

Hirdetés

A Kentucky állambeli Crestwoodban található ingatlanirodának, a Garretts Real Estate Groupnak köszönhetően ez a rejtély is megoldódott, ugyanis felbecsülték Simpsonék otthonát, mintha csak valóban tovább akarnának adni rajta.

Megállapították, hogy a híres ingatlan (aminek a 742 Evergreen Terrace, Springfield, Oregon címet tulajdonítják) nagyjából 147 millió forintot érne, az ár feltüntetése mellett pedig alaprajzot és hasonló ajánlatokat is közöltek. A kétszintes, alagsorral és négy hálószobával rendelkező, két és fél fürdőszobával felszerelt házhoz tartozik egy fa kerítéssel körbevett udvar is, amin van terasz és egy egyedi faház is, összesen 2200 négyzetméter. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Egyébként a Simpson-család harmincharmadik és harmincnegyedik évadát idén rendelte be a Fox, de az animációs sorozat már jóval korábban rekordot döntött: a főműsoridős szkriptelt műsorok terén a valaha volt leghosszabban futó tévés cím lett, és a legtöbb epizódot szállító széria titulusa is az övé. És van, akinek kétmilliót adnak azért, hogy végignézze mindet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)