Hirdetés

Kristen Stewart egyetlen feltétellel szerepelne szuperhősös filmben

|

Van az a körülmény, ami rábírná az Alkonyat sztárját, hogy aláírjon egy Marvel-filmre, de nem a pénz az.

Hirdetés

Kristen Stewart kemény éveket húzott már le egyszer egy franchise-ban Bella Swanként. Az Alkonyat filmszériával szertett élmények miatt vélekedik lesújtóan az ilyen jellegű produkciókról, és ennek hangot is adott a Not Skinny But Not Fat podcast vendégeként. Köntörfalazás nélkül kijelentette, hogy esze ágában sincs szuperhősös projekteket vállalni, attól függetlenül, hogy a rajongói folyton elképzelik őt valamilyen popkult szerepben.

"Egy kib***ott rémálomnak hangzik igazából. Talán egyszer, majd ha a világ megváltozott. Ha Greta Gerwig kérne fel egy Marvel-filmre, akkor bevállalnám."

Ez elég specifikus feltétel, de nem lenne lehetetlen megvalósítani, amennyiben a Barbie, a Kisasszonyok és a Lady Bird rendezőjét is érdekli a téma.

Hirdetés

Egy 2023-as Rolling Stones interjúban meg is kérdezték Gerwiget, hogy vállalna-e szuperhősös akciófilmeket, és a rendező meglepően lelkesnek tűnt.

"Igen, persze. Olyan projektnek kell lennie, ami iránt komoly érzéseket táplálok, és van kapcsolatom hozzá. Egy jól összerakott, jól felvett akciófilm elképesztő tud lenni. Az egész egy tánc. Sosem csináltam még ilyet. Már az is lenyűgözött, amikor együtt dolgozhattam egy harc-koordinátorral a Barbie jelenetein. Nagyon élveztem beszélgetni vele."

A Barbie sikerei után nem találnánk meglepőnek, ha Marvel Studios megkörnyékezné Gerwiget, és amennyiben erre sor kerül, akkor már nincs kizárva Stewart szerepvállalása sem. Kétségtelenül érdekes lenne, ha összeállnának, de mi megnéznénk, hogy mi sülne ki belőle.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)