Hirdetés

Látványosan kigyúrta magát a Vaják sorozat új Geraltja

|

A Netflix sorozatának negyedik évadában Ríviai Geraltot alakító Liam Hemsworth a konditeremben készült szelfivel bizonyította, hogy milyen jó formában van.

Hirdetés

Nem először fordul elő a történelem folyamán, hogy egy sorozat menet közben elveszíti a legfontosabb szereplőjét alakító színészt. Ilyenkor az alkotóknak több lehetőséget kell mérlegelniük a projekt végleges leállításától a karakter kiírásán át egészen az újracastingolásig. A Netflix támogatását élvező Vaják esetében a showrunner, Lauren Schmidt-Hissrich a harmadik utat választotta, így már a harmadik premierje előtt értesülhettek a rajongók Henry Cavill távozásáról, valamint arról is, hogy Liam Hemsworth váltja őt Ríviai Geralt szerepében.

Az MCU Thorjaként befutott Chris Hemsworth öccse számára talán ez a lehetőség hozhatja meg a nagy áttörést, mivel eddig nem sikerült sztárstátuszba emelkednie sem Az éhezők viadala filmek, sem a The Expendable - Feláldozhatók 2, sem A függetlenség napja 2. segítségével.

Hirdetés

Mindenesetre a 34 éves színész most apait-anyait beleadva készül a fizikailag is megterhelő szerepre, ami nemcsak azt követeli meg tőle, hogy megtanuljon lovagolni és karddal vívni, de időnként kénytelen lesz ledobni a textilt is. A pikáns jelenetek ugyanis éppúgy elválaszthatatlan részei a Vaják sorozatnak, mint Andrzej Sapkowski regényeinek és a CD Projekt RED játékainak, még ha visszafogottabbak is amazoknál.

Liam Hemsworth láthatóan nem szeretne szégyenben maradni Henry Cavill mellett, ezért szépen kipattintotta magát. Az Instagramon közzétett szelfi egy olyan napon készült, amikor épp lábra gyúrt. A posztban egyúttal megköszönte azoknak a támogatását, akik megnézték legújabb, Russel Crowe-val, Ricky Whittle-lel, Milo Ventimigliával és Luke Hemsworth-szel, az idősebb bátyjával közös filmjét, a Land of the Badet.

Szerintetek sikerül helytállnia Ríviai Geraltként?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)