Hirdetés

Lenyűgöző trailert kapott Zack Snyder netflixes sci-fije - és most képzeljétek el ugyanezt Star Wars köntösben!

|

Nem titok, hogy eredetileg a Csillagok háborúja világában szeretett volna filmet rendezni Snyder, tehát a messzi-messzi galaxisban kapott volna helyet a Rebel Moon - 1. rész: A tűz gyermeke története.

Hirdetés

Noha Zack Snyder rajongói nyomásra lehetőséget kapott a Warnertől, hogy a saját elképzelése szerint bővítse ki és vágja újra a hányatott sorsú Az Igazság Ligáját, a rendező és a DC jogaival bíró stúdió útjai 2021-ben elváltak. Snyder azóta saját franchise-ok építgetésébe kezdett a Netflix támogatásával, de nem mondhatnánk, hogy a zombiktól hemzsegő A halottak hadserege vagy annak egészen másra fókuszáló előzménye, A tolvajok hadserege kiemelkedőt nyújtott volna a maga kategóriájában.

Rövidesen azonban szépíthet egy monumentális sci-fi eposszal, a két részre szabdalt Rebel Moonnal, melynek második felvonása csak jövőre debütál (április 19-én) a Netflix katalógusában, de az elsőt, Rebel Moon - 1. rész: A tűz gyermeke címmel már december 22-étől megnézhetjük.

Hirdetés

Az ismert színészekkel (Djimon Hounsou, Charlie Hunnam, Michiel Huisman, Doona Bae, Ray Fisher, Anthony Hopkins, Ed Skrein) telezsúfolt produkció le sem tagadhatja, hogy a Star Warsból merített ihletet, itt is egy elnyomó galaktikus birodalom áll szemben egy maroknyi lázadóval, de Snyderre a Heavy Metal magazinok mellett Kuroszava Akira (A hét szamuráj, Káosz) munkássága is jelentős hatást gyakorolt. Az előbbi a képi világban, az utóbbi pedig a cselekményben érhető tetten, mely szerint a Sofia Boutella alakította egykori katona felkerekedik, hogy néhány kívülálló harcost, kiknek segítségével megmentheti új, békeszerető otthonát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)