Hirdetés

Letiltották a modot, ami annyit csinált, hogy játszhatatlanná tette a Skyrimet

|

A NoSkyrim egy dolgot tudott: megakadályozta, hogy elindítsuk a Bethesda játékát.

Hirdetés

A játékfüggőséget komolyan kell venni, és ha úgy érezzük, annyit játszunk, hogy az már az életünk más területeire gyakorol negatív hatást, vissza kell fognunk magunkat. Ha az önmegtartóztatás nem megy, és a játékok törlése sem segít, külső segítségre lehet szükség.

ThatLittleCommie modja, a NoSkyrim például segíthet azoknak, akik nem tudnak elszakadni a Bethesda szerepjátékától. A mod annyit tesz, hogy nem enged új játékot indítani.

Hirdetés

A NexusMods nem találta jó ötletnek ezt, és mivel a mod gyakorlatilag játszhatatlanná teszi a játékot (ami egyébként a célja), letiltotta az oldaláról. ThatLittleCommie ennek következtében petíciót indított a change.org-on, nyitott egy subredditet SaveNoSkyrim néven, és a felnőtt tartalmakat is kínáló LoversLabre töltötte fel ideiglenesen, remélve, hogy a későbbiekben sikerül meggyőzni a Nexust.

Mindig egyszerűbb letörölni egy játékot, mint ilyen megoldásokhoz folyamodni, és egy csomó szabad helyet is nyerhettek. Javasoljuk, hogy inkább ezt válasszátok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)