Hirdetés

Magyar szinkronnal látható A holló első előzetese

|

Ismét megnézhetjük a szuperhősfilm előzetesét, ezúttal magyarul.

Hirdetés

A korábban tervezettnél valamivel később, június helyett csak augusztus 22-én kerül mozikba a legendás 1994-es film, A holló rebootja. Az eredeti sikerét folytatásai nem tudták megismételni, ám ennyi év elteltével ez már nem is számít, az új A holló tiszta lappal indulhat. 

Az, hogy a főszerepet az Az filmekben Pennywise-t megformáló Bill Skarsgårdra osztották, önmagában reménykeltő, de az első előzetes is ad okot a bizakodásra.

Hirdetés

Aki látta a feliratos előzetest, azt nagy meglepetés nem fogja érni, de most már szinkronosan is nézhetjük, hogyan áll bosszút Eric Draven menyasszonya, Shelly Webster (FKA Twigs) meggyilkolásáért. A nem túl bonyolult történet szerint miután mindkettejüket megölik, Eric visszatérhet, hogy kvázi szuperhősként álljon bosszút azokon, akik ezt tették velük.

A rendezést a 2017-es Ghost in the Shellen is dolgozó Rupert Sanders vállalta el, íróként pedig James O'Barr, Zach Baylin és William Josef Schneider közreműködtek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)