Hirdetés

Már a héten elkezdődnek az új Végső állomás film forgatásai

|

Maga a producer számolt be a hírekről, miközben megerősítette a hatodik számozott rész címét és tervezett premierdátumát is.

Hirdetés

Szinte hihetetlen, de jövőre már 25. születésnapját ünnepli a 2000-ben bemutatkozott Végső Állomás franchise, ami gyorsan megtalálta a közönségét. Nem csoda, hogy 2011-ig öt részt élt meg a széria, amivel az egyre mutatkozó fáradtsága ellenére még így is bőségesen pluszban jöttek ki a készítők.

A New Line Cinema azonban ezt követően jó pár évre parkolópályára tette a franchise-t, egészen 2019-ig, amikor kiderült, hogy újból életet lehelnének bele. Azt már ekkor is tudni lehetett, hogy leghamarabb valamikor 2022 könyékén állhat majd össze a stáb, ám a COVID-19 világjárványnak, majd a színész- és írósztrájkoknak köszönhetően jelentősen megcsúszott a produkció.

Hirdetés

Most azonban jó hírek érkeztek: a Bloody Disgusting adott hírt arról, hogy a héten hivatalosan is megkezdődnek a Végső állomás 6 munkálatai, amiről egyébként nem más, mint a film producere, Craig Perry írt a Facebook oldalán. Kiderült a film hivatalos címe, de még arról is szó esett, hogy mikor kerülhet mozikba a legújabb felvonás.

A hatodik számozott Végső állomás film a Final Destination: Bloodlines nevet kapta, és ha minden jól megy, 2025-ben már be is futhat a mozikba, ahol az élményt csúcsra járatva akár IMAX-ben is nézhető lesz. A rendezői székekben Zach Lipovsky és Adam B. Stein foglalnak helyet, viszont magáról a sztoriról és a karakterekről még semmit nem tudni (a nyilvánvalón túl).

A franchise megálmodója, Jeffrey Reddick egyébként már 2022-ben is arról beszélt, hogy a Végső állomás 6 egy teljesen új oldalát mutatja majd a szériának, más lesz, mint a korábbi részek. Viszont hogy pontosan mire is célzott ezekkel Reddick, az még később fog kiderülni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)