Hirdetés

Mától nézheted HBO Maxon az eddigi DC univerzum utolsó filmjét

|

Ha moziban kimaradt - és a statisztikák alapján nagy eséllyel kimaradt -, most lehet pótolni. Kérdés, hogy megéri-e.

Hirdetés

Legyünk őszinték: számunkra az Angel Manuel Soto által rendezett Kék Bogár nem okozott emlékezetes pillanatokat, olvasd el Csirke kolléga kritikáját a filmről, aki híresen engedékeny és jó szívű a szuperhősfilmekkel, de a DC filmes univerzum utolsó próbálkozásait már az ő gyomra sem vette be, nagyon várja már - talán mondhatom bátran, hogy az egész GS csapattal közösen - az új DC korszakot.

Ettől függetlenül nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, hogy a vélemény nem profizmus kérdése, az ízlés nem mérce, tehát simán lehet, hogy neked éppen tetszeni fog a Kék bogár. Most adhatsz neki egy esélyt az otthonod kényelmében.

Hirdetés

Mivel a magyar mozikban (is) eléggé elhasalt a Kék Bogár, így viszonylag nagy matematikai esély van rá, hogy nem láttad még, és mivel mától elérhető az HBO Max kínálatában, így - ha van aktív előfizetésed - ide kattintva máris el tudod kezdeni nézni a filmet, aztán a kommentszekcióban megírhatod nekünk saját véleményedet róla. Trilógia már biztos nem lesz belőle, de ha egy kellemes szombait popcorn élményt nyújt, már megérte.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)