Hirdetés

Még összejöhet a 21 Jump Street és Men in Black crossover filmje

|

A 21 Jump Street főszereplője, Channing Tatum szerint ugyan vannak akadályok, de azok nem leküzdhetetlenek.

Hirdetés

Jonah Hill és Channing Tatum közös csodája, a 21 Jump Street akkora siker lett, hogy egy folytatást is kapott 2014-ben. A második film egy viccnek szánt trailer-sorozattal ért véget, a jelenetek között pedig volt egy MIB 23 projekt is, amiből akár valódi film is készülhetett volna.

A Men in Black filmsorozat első három felvonása után az volt a terv, hogy a The Muppets film rendezője, James Bobin összerak egy Men in Black - 21 Jump Street crossover projektet, de az végül besült.

Hirdetés

Channing Tatum szerint azonban nem lehetetlen, hogy egyszer még vászonra kerülhessen a film. A Collidernek adott interjúja szerint ő benne lenne a dologban, de produkció előtt komoly akadályok vannak.

"Ha Sony nagyon össze akarná hozni, akkor meg lehetne oldani, de kemény melót kell belefektetni a problémák megoldásába. Szerintem egyszerűen csak nem motiválja őket semmi, hogy nekiugorjanak.

Ott vannak ezek a nagy producerek, mint Spielberg, Neil Moritz és Walter Parks, akikkel mind együtt kellene dolgozni, és egyikük sem akarja lejjebb adni a költségeit. Így kialakulna egy olyan helyzet, hogy a producerek árai túlszárnyalnák a film teljes büdzséjét."

- mondta a színész. 

Egy rajongói videó egyébként így képzelte el a nagy összeolvadást:

Szerintetek működhetne egyáltalán egy MIB és 21 Jump Street crossover projekt?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)