Hirdetés

Megkapta első előzetesét a Beetlejuice - Kísértethistória folytatása

|

Tim Burton rendezésében, Michael Keatonnel, Winona Ryderrel és Jenna Ortegával jön a Beetlejuice Beetlejuice.

Hirdetés

Hollywood egyik még viszonylag új, és eddig nem agyonhasznált trendje abból áll, hogy húsz-harminc éves, vagy még régebbi filmek kapnak folytatást, méghozzá az eredeti színészek aktív közreműködésével. A Top Gun: Maverick sikere rávilágított arra, hogy amennyiben az adott alkotást ügyesen rakják össze, és nem a nosztalgiavonat poggyászkocsijába szóló, egyértelműen lehúzós jegyet akar a nézőkre sózni, akkor bizony nagyot lehet vele kaszálni.

Tim Burton 1988-as fantasy horror-vígjátéka, a Beetlejuice - Kísértethistória folytatása lehet a következő nagy durranás. A jellegzetes vizuális stílusáról ismert rendező már nagyon rég meg szerette volna valósítani, de a Warner több hamvába holt kísérlet után csak tavaly adott ismét zöld utat a projektnek, amelyhez nemcsak a régi szereplőket (Michael Keaton, Winona Ryder, Catherine O'Hara) sikerült visszacsábítani, de a Wednesday sztárja, Jenna Ortega is csatlakozott.

Hirdetés

Ortega kelti életre a Beetlejuice Beetlejuice címet viselő folytatásban Astridot, aki hivatalos szinopszis szerint anyjával (Winona Ryder) és nagymamájával (Catherine O'Hara) egy váratlan tragédia után visszaköltözik a Deetz família korábbi otthonába, Winter Riverbe. A lány természetesen rábukkan a padláson elrejtett városmodellre, véletlenül ismét kinyílik a túlvilágra vezető kapu, és csupán idő kérdése, hogy valaki háromszor egymás után kimondja Betelgeuse nevét, és ezzel óriási bajt idézzen a fejére.

A halandók rémisztgetését hivatásszerűen űző démont újfent Michael Keaton alakítja, akinek ezúttal felesége is lesz Monica Bellucci személyében. Hozzá hasonlóan új karakter még a Willem Dafoe által eljátszott szellemdetektív, aki életében B-filmes akciósztár volt.

A Beetlejuice Beetlejuice szeptember 6-án debütál az amerikai mozikban, nálunk várhatóan egy nappal korábban kerül rá sor. Ti megnézitek majd?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)