Hirdetés

Mégsem végezte kukában a Star Wars: Rogue Squadron film, Patty Jenkins is visszatért

|

Emlékszik még bárki az "elkaszált" vadászgépes filmre? Aki igen, annak van egy nagyon jó hírünk.

Hirdetés

Tavaly még arról szóltak a hírek, hogy Patty Jenkins Star Wars projektjét (Kevin Feige-val együtt) kukázhatta a Disney. A helyzet egy kicsit összetett volt: a rendező eredetileg azért lépett le, hogy a Wonder Woman 3-on dolgozhasson.

Azóta hatalmas változások történtek a DC filmes részlegének berkeiben, és Jenkins Wonder Woman szériájának harmadik felvonására már nem tartott igényt James Gunn. Ez pedig azt eredményezte, hogy Jenkins visszatérhetett a Star Wars univerzumához.

Hirdetés

A Talking Pictures podcast műsorában végül kibontotta, hogy mi a helyzet a projekt körül.

"Amikor elléptem a Star Warstól, akkor elkezdtem dolgozni a Wonder Woman 3-on, de abban maradtunk, hogy talán ha végeztem, akkor majd visszatérhetek a Star Warshoz. Amikor a Wonder Woman 3 végül bedőlt, akkor a Lucasfilm és én is úgy éreztük, hogy akkor ezt most be kell fejeznünk. Amint véget ért a sztrájk, megkötöttük a megállapodást, és mostanra már van nálam egy Star Wars vázlat."

Ami számunkra a legfontosabb, hogy a vadászgépekre és pilótáikra koncentráló Star Wars: Rogue Squadron visszatért. A munkálatok még mindig a korai stádiumukban állnak, de legalább onnan folytatódhat a meló, ahol 2022-ben abbamaradt.

Ami a Disney-t illeti, az egeres cég mindig pihenteti a Star Warst. Rengeteg projekt készül, és a stúdiónak láthatóan nagy tervei vannak, de egyelőre mindenki csak várakozik az első új Star Wars filmre.

"Nagyon kemény feladat, hogy eldöntsék melyik lesz az első filmjük. Több rendezővel is dolgoznak jelenleg, én pedig most visszatértem a Rogue Squadronhoz. Meglátjuk, mi lesz belőle. El kell jutnunk arra a pontra, ahol mindenki elégedett vele."

- jegyezte meg Jenkins.

A Rogue Squadront először 2020-ban jelentették be. Premierdátumot azóta sem kapott.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)