Hirdetés

Megszületett PewDiePie gyermeke, kiderült a kicsi neve is

|

Felix Kjellberg egy időre szünetelteti a videózást, hogy a családjára fókuszálhasson.

Hirdetés

A YouTube egyik, ha nem a legismertebb tartalomgyártója Felix Kjellberg, vagy ahogy mindenki ismeri, PewDiePie az utóbbi egy évben visszavett a videózásból, miután kiköltözött Japánba, most pedig a családalapítás miatt szünetelteti átmenetileg a csatorna frissítését.

Kjellberg még februárban osztotta meg követőivel a nagy hírt, hogy felesége, Marzia várandós, így új területen próbál majd helytállni. Akkor találkoztak először, amikor egy barátja megmutatta a lánynak a YouTuber munkásságát, Marzia pedig úgy döntött, hogy e-mailt ír neki, amelyben elmondja, milyen viccesek a videói. Kapcsolat alakult ki közöttük, majd 2011-ben Marzia elköltözött hazájából, Olaszországból, hogy PewDiePie-jal éljen együtt Svédországban. 2019-ben házasodtak össze. 

Hirdetés

Felix Kjellberg Instagramon jelentette be néhány megható fotó társaságában, hogy július 11-én megszületett a kis trónörökös, aki egészséges, akárcsak Marzia. A legutolsó képről pedig az is kiderült, hogy a picit Björnnek nevezték el, így megelőzve a rajongói kérdéseket: 

A babához olyan ismert arcok is gratuláltak a poszt alatt, mint Pokimane és Jessica Nigri.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)