Hirdetés

Megvan az Attack on Titan anime folytatásának dátuma

|

Az utolsó Attack on Titan évad még nem ért véget, és sajnos a befejezésre még relatíve sokat kell várnunk.

Hirdetés

Az Attack on Titan manga ugyan véget ért, de az anime utolsó szezonja félbemaradt. A nagy finálé előtt a MAPPA pihenőre ment, de hamarosan kiszórják végre a megmaradt részeket. Ugyan a befejező évad második felének premier dátuma nincs annyira messze, de olyan közel sincs, mint azt a rajongók szeretnék.

Az Attack on Titan anime a MAPPA legutóbbi Twitter posztja szerint 2022 januárjában folytatódik, a következő rész előtt pedig egy extra epizódot is kiadnak majd.

Hirdetés

A különkiadásban Levi, Ani és Mikasa fogják összeszedni az eddigi eseményeket, hogy mindenki képben legyen a lezárás előtt.

A nagy kérdés, hogy a MAPPA hogyan fogja befejezni az animét. Eddig relatív közel maradtak az alapanyaghoz, de tekintettel a manga sokat vitatott záró oldalaira nem lennénk meglepve, ha az animestúdió kicsit finomítana az sztori végén.

Akárhogy is, a választ csak 2022-ben fogjuk megkapni.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)