Hirdetés

Megvan, mikor debütálhat a Sárkányok háza második évada

|

Örülhetnek a Trónok harca-rajongók, ugyanis ha minden jól megy, már csak néhány hónap van hátra a premierig.

Hirdetés

Míg a fantasyvilág megálmodója, George R. R. Martin már tavaly decemberben láthatta a Sárkányok háza második évadának első két részét, addig a rajongók még várakozni kényszerültek: az HBO 2024 nyarára ígérte a folytatást. Most viszont miközben több Trónok harca spin-off is készül a sütőben, jó hírekkel szolgálhatunk, ugyanis végre nem kell további találgatásokba bocsátkoznunk, az előzménysorozatként funkcionáló Sárkányok háza második évadának érkezésével kapcsolatban.

A friss híreket a The Variety szállította, kiknek jelentéséből kiderült, hogy a Warner Bros. Discovery streamingért és játékokért felelős vezetője, Jean-Briac Perrette egy konferencia keretein belül árulta el, hogy mikor is érkezik a második évad. Sajnos pontos premierdátumot továbbra sem kaptunk, viszont az indulás hónapját már szinte biztosra vehetjük.

Hirdetés

Ezek alapján pedig már nem is kell olyan sokat várnunk, ugyanis, Perrette állítása szerint, néhány hónapon belül, egészen pontosan júniusban sor kerül a premierre.

A Sárkányok háza második évadának forgatásai egyébként még 2023 áprilisában kezdődtek, és mivel a produkciót nem érintették a hollywoodi írói és színész sztrájkok sem, így sikerült egészen hamar pontot tenni a gyártás végére. A mostani infók mellé remélhetőleg rövidesen befut majd a premierdátum is, amiről természetesen nektek is hírt adunk majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)