Hirdetés

Menő csomaggal állt elő a Hasbro a Szellemirtók közelgő 40. évfordulójának alkalmából

|

Nem csak életnagyságúak, de piszok részletesek és még működőképesek is az ebben foglalt eszközök.

Hirdetés

Repül az idő, viszont még belegondolni is durva, hogy jövőre már a 40. évfordulóját ünnepli az első, 1984-es, Ivan Reitman rendezésében klasszikussá vált Szellemirtók film. Miközben a következő fővonalas etapra várunk (aminek a bemutatójára a sztrájkok következtében 2024-ben kerül majd sor), addig már bejelentésre került egy a franchise-hoz kapcsolódó Netflixes animációs sorozat is, de természetesen a videójátékos fronton is válogathatunk, úgyhogy az elkövetkezendő időszakban sem kell unatkozniuk a széria rajongóinak.

Hirdetés

A közelgő 40 éves ünnepléshez viszont most a Hasbro is csatlakozott, akik a minap a Hasbro Pulse gyűjtőkre fókuszáló, tömegfinanszírozáson alapuló kezdeményezésének a keretein belül útnak indították a saját, ehhez kapcsolódó projektjüket.

A csomagban egészen pontosan egy életnagyságú szellemcsapda, illetve egy PKE-mérő kapott helyet, melyhez a társított 10 ezer fős támogatási célt mindössze három nap alatt sikerült elérnie a közösségnek. A mérőeszköz egyébként teljes mértékben működőképes lesz majd, míg a szellemcsapda világítással lesz ellátva. Természetesen a csomag részét képezik a kiállító talpak is, így aki csak a vitrinben szeretne majd gyönyörködni ezekben, annak sem kell aggódnia.

Mint azt kitalálhattátok, a csomag nem olcsó: egészen pontosan 349,99 eurót kóstál (nagyjából 133 ezer forintot), amihez egy 5 eurós szállítási költség társul. Ha esetleg beállnátok a projekt mögé és lecsapnátok egy példányra, akkor azt itt tehetitek meg, viszont érdemes azzal számolni, hogy leghamarabb várhatóan 2024 őszén kaphatjátok majd kézhez a csomagot.

Ti mit gondoltok az élethű pakkról?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)