Hirdetés

Millie Bobby Brown elolvasta a Stranger Things-es karakterének sorsát, és nagyon furán reagált rá

|

A színésznő elmesélte, mi történt, amikor ott járt, ahova nem lett volna szabad mennie.

Hirdetés

A Netflixnek rengeteg filmje és sorozata volt az elmúlt években, de kevés szólt akkorát, mint a Stranger Things. Egy pop-kult korszakot meghatározó műről van szó, ami a következő szezonjával véget fog érni. A sorozat népszerűsége miatt a forgatókönyv egészét egyelőre csak nagyon kevesen láthatták, és Millie Bobby Brown is csak azért tudja, mi történik Tizeneggyel, mert gyakorlatilag betört az írói szobába.

A Capitalnak mesélt az esetről, ahol a saját reakciójáról is beszélt.

"Oké, a végét nem olvastam, de azt tudom, hogy az én karakteremmel mi fog történni. Azt is csak azért tudom, mert benyomtam magam az írói szobába. Felhívtam a rendezőket, hogy átmehetek-e egy meetingre, és ott volt a sorsom a táblán."

Hirdetés

Természetesen azt nem kötötte az orrunkra, hogy mi is vár rá valójában. Egy másik interjúban korábban már elmondta, hogy a kollégáival szembeni tiszteletből sosem spoilerezne, és egyébként is szeretné megtartani a netflixes munkáját.

Annyit azért elárult, hogy mi volt a reakciója:

"Megláttam a történetem végét, és azt gondoltam, »Oh«, majd nagyon lassan sétáltam el."

Akármit is jelentsen ez, Millie Bobby Brown reakciója mindenképpen jobbnak hangzik, mint amilyen Emilia Clarke-é volt Daenerys sorsára. Talán végre kapunk egy olyan sorozatlezárást, amitől nem leszünk menthetetlenül csalódottak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)