Hirdetés

Mindenki nyugodjon meg, nálunk is mozikba kerül a Micimackó: Vér és méz 2!

|

Ha úgy érzitek, megérte nagyvásznon nézni a Micimackó horrort, akkor jó hírünk van.

Hirdetés

Mivel A. A. Milne kultikus regénye közkinccsé vált, bárki bármilyen projektet készíthet Micimackó főszereplésével. A leggyorsabb és legélelmesebb Rhys Frake-Waterfield volt, aki rendezői debütálásával, a Micimackó: Vér és mézzel a horror műfajában használta a kedves karaktert.

Fáradozásait pedig siker kísérte, hiszen az állítólag kevesebb mint 100 ezer dollárból forgatott slasher közel 5 millió dollárt hozott globálisan. A minőség kérdése már más dolog: bár a film egyértelműen a trash kategóriában indult, komolyan vette magát, a végeredmény pedig katasztrofális lett. Nemcsak 2023 legrosszabb filmjének címét érdemelte ki sokaknál, hanem tarolt az Arany Málna-díjátadón is. 

Hirdetés

Frake-Waterfield persze nem zavartatta magát, és a sikerre való tekintettel bejelentette, majd gyorsan el is készítette a folytatást. Februárban már meg is kaptuk a Micimackó: Vér és méz 2 legelső előzetesét, amelynek egyik legfőbb újítása, hogy Micimackó és Malacka mellett immáron Bagoly és Tigris is öldökölni fognak, hogy elérjék a céljukat, és bosszút álljanak Róbert Gidán. A rendező már jóval több pénzből, mintegy 1 millió dollárból gazdálkodhatott, döntsétek el ti, hogy látszik-e: 

A trailer nem új, az az információ viszont igen, hogy az első rész után a második is mozikba kerül Magyarországon a Vertigo Média forgalmazónak köszönhetően. A nézők április 18-tól ülhetnek be rá, de tekintve, hogy az előd se ment nagyot itthon (a nyitóhétvégén kevesebb mint hétezren mentek el rá), ennél se lehet számítani kasszasikerre. 

A kérdés adja magát: ti meg fogjátok nézni?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)