Hirdetés

Most akkor szerepel Mark Ruffalo a Captain America: Brave New Worldben vagy sem?

|

Egymásnak ellentmondó hírek érkeztek Mark Ruffalo szereplése kapcsán, de most úgy tűnik, végre sikerült tisztázni a helyzetet.

Hirdetés

Kapkodhatták a fejüket az elmúlt órákban a Marvel-rajongók, ugyanis a filmes univerzumban Hulkot alakító Mark Ruffalo azt mondta a Santa Barbara International Film Festivalon, hogy a 2025-ben érkező Captain America: Brave New Worldben is szerepelni fog. Vagy esetleg nem is ezt mondta egészen pontosan? Ruffalo épp arról beszélt, hogy önálló Hulk mozira továbbra is felesleges várni a jelenlegi állás szerint, a karaktere viszont fel fog bukkanni a jövőben több más Marvel-produkcióban is. 

A színésszel interjút készítő kolléga ekkor visszakérdezett, hogy a következő a Captain America: Brave New World lesz ugyebár, mire Ruffalo helyeselt, majd arra a kérdésre, hogy mit lehet elmondani a filmről, annyit felelt, hogy remek lesz.

Hirdetés

Egyáltalán nem véletlen, hogy sokan ezt a beszélgetést úgy kezelték, hogy Mark Ruffalo gyakorlatilag megerősítette, Hulk felbukkanását a Captain America: Brave New Worldben - ez teljesen logikus döntés lenne egyébként, hiszen a filmben visszatér Tim Blake Nelson is, mint Samuel Sterns/Leader (ő egy klasszikus Hulk-ellenfélnek számít), valamint fontos szerephez jut Harrison Ford, mint Thaddeus "Thunderbolt" Ross, az Egyesült Államok elnöke - a képregényekben Rossból lesz a vörös Hulk, és Ford karaktere szerepelni fog a Thunderbolts moziban is, szóval simán elképzelhető, hogy az átalakulását már ebben a filmben megejtik - ha máskor nem, legalább egy stáblistás jelenetben. 

Kanyarodjunk viszont vissza gyorsan Mark Ruffalóhoz: a Variety ugyanis nemrég több forrást megkeresve arról írt, hogy a színész valójában nem fog szerepelni a Captain America: Brave New Worldben. Egészen egyszerűen a színész csak félreértette a kérdést, és "következő" film alatt azt értette, hogy a Brave New World lesz a következő, 2025-ös MCU-mozi, nem pedig azt, hogy a következő projekt, amiben ő is szerepet vállal. 

Mindenesetre ne feledjük el, hogy a Marvelről van szó, akik simán hamis trailereket is közzétesznek, ha nem akarnak ellőni egy durva spoilert, szóval teljesen bizonyosak csak a Captain America: Brave New World bemutatója után lehetünk. Erre jelen állás szerint még egy évet várnunk kell, a film 2025 februárjában érkezik. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)