Hirdetés

Napi büntetés: a Dűne fura popcornos vödrével akarja elveszíteni szüzességét az SNL sztárja

|

A Saturday Night Live stábjának fantáziáját is beindította a Dűne: Második rész bizarr popcornos vödre.

Hirdetés

Marcello Hernández 2022-ben csatlakozott a Saturday Night Live csapatához, mint a stáb első Z-generációs humoristája. Azóta a stáb oszlopos tagjává vált, és egy halom remek jelenetet köszönhettünk neki. Ezek sorát erősíti az alább klip is, melyben Hernández egy első pillantásra teljesen átlagos amerikai tinifiút alakít.

A jelenet elején úgy tűnik, hogy Hernández karaktere életében eljön a nagy nap, le fog feküdni azzal a lánnyal, akivel egymásba vannak habarodva. Hamarosan azonban elég extrém fordulatot vesz a történet, feltűnik ugyanis a semmiből az a Dűne popcornos bödön, amiről nemrég mi is írtunk.

Hirdetés

A homokdűnék közül épp előtörő Shai-Hulud, avagy homokféreg pofázmányát formáló vödör ugyanis alaposan beindította a stáb fantáziáját a jelek szerint, az SNL írói pedig pontosan arra gondoltak, mint elég sokan mások is, mikor megpillantották ezt az egészen extrém mozis relikviát. 

Íme a végeredmény:

A Dűne: Második rész egyébként 2024. március 14-én fog megérkezni a magyar mozikba, szóval már nem kell olyan sokat várni rá. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)