Hirdetés

A Netflix berendelte a Lost in Space harmadik évadát

|

Folytatódik az "űr Robinson család" kalandja, a következő felvonás lesz viszont immár az utolsó.

Hirdetés

Örülhettek, ha néztétek vagy épp most is nézitek a Lost in Space sorozatot (elvégre nem is olyan nagyon régen érkezett meg a második szezon a Netflixre), ugyanis kiderült, hogy még egy évadot kapni fogunk belőle. 2021 tavaszán érkezik a nagy lezárás. 

Hirdetés

Robinsonék útja tehát folytatódik az Alpha Centauri felé. A Netflix hivatalos közleményében azt is elárulta, hogy a Lost in Space showrunnereként tevékenykedő Zack Estrin aláírt a céggel egy többéves megállapodást, melynek értelmében a jövőben is új sorozatokat készít majd a streaming szolgáltatónak. Ha tehát kifejezetten szeretitek Estrin munkásságát és a Lost in Space-t, akkor a jövőben sem maradtok utánpótlás nélkül. 

Üröm az örömben, hogy biztosan nem készül negyedik évad a Lost in Space-ből, a harmadik szezon lesz a legutolsó, itt végleg levarrják az alkotók az összes szálat. Estrin azt nyilatkozta, hogy a kezdetektől trilógiaként képzelte el a sorozatot, egyfajta családi kalandként, aminek megvan az eleje, a közepe és a vége is. Utóbbira tehát még nagyjából egy évet kell várnunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)