Hirdetés

Otthonról is nézhető lesz Taylor Swift Eras Tour koncertfilmje – extrákkal

|

Annak is érdemes lesz újra megnézni, aki moziban már látta - nem mintha a rajongóknak bármilyen extra kellene ahhoz, hogy újra végigüljék.

Hirdetés

Taylor Swift 2023. március 17-én kezdett bele az Eras Tour koncertsorozatba, és jelen állás szerint 2024. december 8-án fogja lezárni. A 3,5 órás, gondosan megszerkesztett, látványos műsorsorozat már most minden idők második legtöbb bevételt hozó turnéja, csak Elton John búcsúkoncertjei termeltek több pénzt - ő 330 show-val 939,1 millió dollárt hozott össze, míg Swift 56 fellépés után tart 780 milliónál.

Novemberben azok a rajongók, akik még nem voltak koncerten (és persze azok is, akik már igen), a mozikban kaphattak egy kis ízelítőt az élményből az Eras Tour koncertfilmmel. Beszámolók szerint a vetítéseken sokan voltak, akik már az első számoknál felálltak, és a vászon előtt táncoltak, énekeltek, mintha tényleg a fellépésen lennének.

Hirdetés

Hamarosan otthon is lehet majd bulizni: december 13-án, stílszerűen Taylor Swift születésnapján lesz először otthonról nézhető a film bővített változata, amiben a Wildest Dreams, a The Archer, és a Long Live is elhangzik, melyek a mozis változatban nem szerepeltek. 

Egyelőre az Egyesült Államokban és Kanadában fogják digitálisan árusítani, azt, hogy más országokban mikortól lesz legális úton megtekinthető, még nem jelentették be.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)