Hirdetés

PewDiePie elbúcsúzott a YouTube-tól, de jó oka van rá

|

Mindenki kedvenc svéd YouTube sztárja egy darabig bezárja a videógyárat, most fontosabb dolog várja az életében.

Hirdetés

Felix az elmúlt évben jelentősen visszavett a tartalomgyártásból, miután kiköltözött Japánba. Az elmúlt hónapokban nagyrészt cuki vlogokat dobott fel, hogy bemutassa az új életét új otthonában, de ez persze nem jelenti azt, hogy eseménytelen lett volna az elmúlt pár hónap. A költözés után elvesztette egyik kutyáját, ugyanakkor a család így is bővült, mivel kiderült, hogy felesége várandós.

PewDie egyébként is "nyugdíjasnak" mondta magát (és hát már nem is ő a legnagyobb youtuber), de most ténylegesen elköszönt, legalábbis egy időre. Az első igazán nagy videojátékos tartalomgyártó most egy darabig leteszi a kamerát és a mikrofont, hogy az érkező gyerkőcre és a családjára koncentrálhasson.

Hirdetés

Ez persze feltehetően nem jelenti a csatorna végét, Felix mindig visszatér valahogy, és ez jó eséllyel most sem lesz másképp.

Az persze némileg meglepő, hogy alig 24 órával a bejelentés után feltöltött egy új vlogot, de ahogy az a leírásából is kiderül, ez igazából csak egy bónusz videó volt. Mostantól tényleg első a család.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)