Hirdetés

Quentin Tarantino kukázta utolsó filmjét, kitalál inkább valami mást helyette

|

Úgy volt, hogy a The Movie Critic zárja majd Tarantino pályafutását, de a rendező meggondolta magát.

Hirdetés

Quentin Tarantino már évek óta ígérgeti, hogy jön az utolsó filmje, ami után nyugdíjba fog menni. Valami igazán ütőssel akarná lezárni karrierjét, ezért is jelentett számára nagy kihívást a The Movie Critic.

Tavaly többször is hallhattunk arról, hogy a projektet újra és újra át kellett írni, és a folyamatos áttervezés miatt csúszik minden munkafolyamat.

Hirdetés

Ezt Tarantino is megelégelhette, így inkább kidobta az egészet. A Variety által is megerősített hírek szerint a rendező "meggondolta magát" és egy új projektet keres a nagy utolsó filmjeként.

Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz az, de az elmúlt években több nagy cím is keringett az alkotó körül. Évekig voltak pletykák egy Tarantino rendezte Star Trek filmről és a Kill Bill 3-ról is, de mindkettő a kukában landolt.

Megtippelni sem lehet, hogy milyen irányba megy majd. Egy kicsit az az érzésünk, hogy ennek a "nagy utolsó filmnek" az ötlete több nyomást tesz Tarantinóra, mint amire szüksége lenne, de akárhogy is, nincs mit tenni, ülünk és várjuk, hogy mivel áll majd elő a mester.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)