Hirdetés

Samuel L. Jackson beszélt arról, hogy láthatjuk-e még valaha is Mace Windut

|

A Star Wars rajongók azóta vitatkoznak rajta, hogy meghalt-e a karakter, hogy 2005-ben bemutatták A Sith-ek bosszúját.

Hirdetés

Mielőtt Nick Fury bőrébe bújva a részesévé vált volna egy olyan hatalmas franchise-nak, mint az MCU, Samuel L. Jackson egy másik óriási brandben már megformált egy ikonikus karaktert: Mace Windu jedimestert George Lucas előzménytrilógiájában. A színész már többször egyértelművé tette, hogy ha rajta múlna, szívesen eljátszaná újra Windut - annak ellenére, hogy a mester a 2005-ös Star Wars: A Sith-ek bosszújában látszólag meghalt Anakin Skywalker és Palpatine hathatós közreműködésével. 

Alapanyag márpedig lenne, hiszen a képregényekben Mace Windu sokkal többször szerepelt, mint a filmekben, sőt: a Disney egyik új szériája kifejezetten rá koncentrál Mark Bernardin írásában. 

Hirdetés

Az Empire magazin nemrég egy különszámot szentelt a 25. évfordulóját ünneplő Baljós árnyak miatt a Star Warsnak, és ebben szólaltatták meg Ian McDiarmid mellett Samuel L. Jacksont is. A színész nem sokat kertelt, amikor arról kérdezték, hogy szerinte Mace Windu elhunyt-e abban a jelenetben: 

"NEM HALT MEG!!!!"

Azt is megérdeklődték tőle, hogy benne lenne-e egy olyan Disney+-os sorozatban, ami kifejezetten Mace Windura fókuszálna? A reakció: 

"MINDENRE IGEN!!!"

Elméletileg Windut vissza lehetne hozni, ahogy például Darth Mault és Palpatine-t is visszahozták, ám mivel a Skywalker korában a többi elhunyt jedi mellett az ő hangját is hallhattuk, amikor Rey készült a Palpatine elleni harcra, tényként kezelhetjük, hogy valóban meghalt. Persze egy előzmény simán megvalósítható a korábban említett, négyrészes Star Wars: Mace Windu képregény alapján, amely 10 évvel a Baljós árnyak előtt játszódik. Ehhez digitálisan meg kellene fiatalítani Samuel L. Jacksont, de az ilyesmi manapság már nem jelent akadályt. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)