Hirdetés

Sok DC-rajongó várt már erre: elkezdődött a Peacemaker 2. évadának forgatása

|

A kamerák pörögnek, a hőseink dolgoznak, és John Cena sisakja sosem csillogott még ennyire.

Hirdetés

James Gunn bizony nem ér rá lazulni: a DC univerzumának új pápája egyszerre próbálja tető alá hozni az új Superman filmet és a Peacemaker második évadát. Utóbbi körül most beindult a hype-vonat, miután Gunn kirakott egy képet a projektről a saját Instagram profiljára. A rendező komolyan gondolta a "hamarosan kezdünk" nyilatkozatát a Suicide Squad spin-off kapcsán. Ő ezt úgy értette, hogy napokkal később.

Már forognak is a kamerák: Cena teljes felszerelésben feszít a díszletben, amit Gunn le is fotózott. Sajnos az egyetlen dolog, amit a képen látunk, az az hogy valaki bizony 2022 óta csiszolgathatta a Békeharcos fejfedőjét.

Hirdetés

A fémes csillogás tükörképében ugyanis még Gunn szemöldökének szálait is meg tudnánk számolni.

A Peacemaker folytatása még nem kapott premierdátumot, de a DC malmai lassan őrölnek. A világ már nagyon kíváncsi az új univerzumra, így innentől mindennek hibátlanul kell befutnia. A következő pár sorozat és film fogja eldönteni, hogy van-e a Warnernek esélye a Disney óriásával, az MCU-val szemben, vagy marad-e abban a pozícióban, ahová anno Zack Snyder és az utána következők manőverezték a DC filmes univerzumát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)