Hirdetés

Spider-Gwen egyszer összeállított egy Avengers csapatot, amiben csak Gwen Stacy variánsok voltak

|

Ha Spider-Gwent amúgy is imádják a képregényolvasók, miért ne örülnének Iron Gwennek vagy épp Captain Gwen-Mericának?

Hirdetés

Ha valaki úgy gondolja, az MCU most végképp követhetetlenné és bonyolulttá válik, hiszen több hamarosan érkező mozifilm is teljesen egyértelműen behozza a filmes világba a párhuzamos univerzumok koncepcióját, akkor ne nagyon nézzem a Marvel Comics kiadványai felé. A képregényekben ugyanis ezer éve létezik a multiverzum, minden ismert hősből végtelen másik verzió is küzd a gonosz ellen. 

Spider-Gwen (avagy későbbi neve szerint Ghost-Spider) épp egy ilyen alternatív univerzumos karakter, ő gyakorlatilag egy Pókemberéhez hasonló képességekkel bíró Gwen Stacy - Gwen ugyebár az eredeti képregényekben Peter Parker nagy szerelme volt, viszont meghalt, mikor Pókember a Zöld Manóval harcolt.

Hirdetés

Az évek során több saját sorozatot és minisorozatot kapott már Spider-Gwen, mi most a 2020-as Gwen Stacy miniszériával foglalkozunk, ennek első lapszámában kaptuk meg ugyanis az alábbi kétoldalas képet.

Sajnos külön történet nem tartozott hozzá, így csak remélni tudjuk, egyszer jobban is kibontják majd ezt a sztorit, melyben egy Ultron és Zöld Manó keverékének tűnő gonosz ellen harcolnak a Gwen variánsok.

A kép alapján Spider-Gwen mellett az A-Gwen-Gers csapat tagja még egy-egy olyan Gwen is, akik Amerika Kapitány, Sólyomszem, Hulk, Vasember és Thor alternatív változatai.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Érdemes azt is megjegyezni, hogy a csapattagok mind-mind különböző hangszerekhez vannak hozzárendelve, sőt ezek meg is jelennek a jelmezükben. Spider-Gwen saját képregényeiben egy zenekarban dobol, erre utal ez a kikacsintás.

2018-ban egyébként készítettünk már egy részletes magyarázóvideót Spider-Gwenről. Ha eddig még nem láttátok volna, akkor nem késő pótolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)