Hirdetés

Star Wars VIII - nemsokára indul a forgatás

|

Hamarosan megkezdődnek a Star Wars VIII munkálatai, a kamerák mögött pedig a Looper rendezője foglal helyet.

Hirdetés

Rian Johnson (Looper, Szélhámos fivérek) rendezésében és írásában, valamint Oscar Isaac és Benicio Del Toro szereplésével jön 2017. május 26-án a Star Wars: Episode VIII. Jelenleg ennyi az, amit biztosan tudunk, minden más csak pletykának számít. Illetve van még egy ismert apróság: a forgatás kezdetének ideje. 

A LucasFilm megerősítette az Entertainment Weekly-nek, hogy a Star Wars VIII-at még ebben a hónapban elkezdik forgatni az Írország déli partjainál található Skellig Michael szigeten. Benicio Del Toro korábban még azt nyilatkozta, hogy szerinte csak 2016 márciusában kezdődnek el a munkálatok, szóval könnyen lehet, hogy egyelőre csak a second unit stáb lát munkához. Nem hivatalosan úgy tudjuk, hogy a Star Wars VIII a Star Wars: Az ébredő Erő fiatal főszereplőire (Daisy Riddle, John Boyega és Oscar Isaac) koncentrál majd, amely részben magyarázatot adhat arra, hogy Johnsonék miért forgatnak ugyanazon a helyszínen Írország mellett, amelyet a Star Wars VII-ben is használtak, de mindez jelenleg nem több puszta találgatásnál.

A 2017-ben megjelenő Star Wars: Episode VIII előtt azonban még háborognak egyszer a csillagok, hiszen jövőre érkezik az első Star Wars spin-off, a Rogue One: A Star Wars Story, amelyben Gareth Edwards (Godzilla, Monsters) egy maréknyi lázadót küldd a Halálcsillag terveinek meglovasítására. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)