Hirdetés

Star Wars: Episode VIII - a Disney bejelentette a premier dátumát

|

A Disney teljesen váratlanul a Star Wars Rogue One mellett bejelentette a Star Wars VIII premierjének dátumát is.

Hirdetés

A Disney ma nem fukarkodik a bejelentésekkel. Amíg mi a Star Wars VII: Az ébredő erő mozikba kerülésére várunk, addig ők már ki is tűzték a Star Wars Episode VIII premierjének dátumát.

Bob Iger, a Disney ügyvezetője egy befektetőknek tartott konferencián beszélt a Star Wars jövőjéről. Először is bejelentette, hogy a Star Wars: Rogue One lesz az első a már korábban megszellőztetett spin-offok sorában, amiről rögtön meg is osztott velünk pár érdekességet. 

De ezzel még nincs vége. A vezető azt is elmondta, hogy az egyelőre cím nélküli Star Wars Episode VIII-at Rian Johnson fogja írni és rendezni, aki korábban a Looperen (A jövő gyilkosa) is dolgozott.

A Star Wars Episode VIII 2017 május 26-án érkezik meg közénk! Tehát negyven évvel és egy nappal az első Csillagok háborúja-film premierje után kerül majd a mozikba és tizenhét hónappal később már folytatja is a Star Wars: The Force Awakens történetét. 

Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)