Hirdetés

Valaki magyarázza el, hogy miért lett Chewbaccából babzsákfotel!

|

Új a Star Wars rajongóinak kitalált termékeket leplezett le egy otthoni dekorációval foglalkozó cég, de valamiért úgy érezzük, némelyik cuccal túllőttek a célon.

Hirdetés

Értjük, hogy hatalmas üzlet a Disneynek a Star Wars, de az új részek kapcsán kiadott licencelt termékek láttán egyre gyakrabban szalad fel a szemöldökünk. A legújabb kollekciót a Pottery Barn nevű céggel hozta össze a Lucasfilm, akik lakberendezéssel foglalkoznak, az Erőhöz kapcsolódó cuccaikkal pedig elsősorban a gyerekeket és a tiniket célozták meg.

Hirdetés

A nemrég bemutatott termékek közül néhányban még látjuk is a fantáziát, a TIE Fighter, vagy a rohamosztagos-sisak alakú hangulatvilágítás például nem néz ki teljesen rosszul. Az eredeti trilógia emlékezetes jeleneteivel, vagy egy űrcsata képével díszített pokrócoknál már kezdtünk gyanakodni, de a Chewbacca vagy Yoda mester feje után mintázott babzsákfotel már egy kicsit sok (a Halálcsillagot még értjük is valahol). Igazán persze csak az áraktól képedtünk el, a babzsákfotelek 270 dollárba, azaz közel 71 ezer forintba kerül, ha nem csak a huzatot, hanem a töltelékét is szeretnénk. Ráadásul van egy gyerekágy is, amit a Millennium Falcon pilótafülkéje után mintáztak, ezért négyezer dollárt kérnek a készítők, ami egy picit több mint egymillió forint. Ha kiszörnyülködtétek magatokat, böngésszétek át az új cuccok képeit az alábbi galériában, az legalább ingyen van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)