Hirdetés

Star Wars VII: Az ébredő erő - van, ahol korábban vetítik

|

Karácsony előtt egy héttel kerül a mozikba a Star Wars VII: Az ébredő erő, de bizonyos helyekben már napokkal korábban megtelnek majd a mozitermek.

Hirdetés

A Star Wars VII: Az ébredő erő premierje december 18-án esedékes az Egyesült Államokban, most azonban kiderült, hogy több Európai országban is ennél korábban kerülhet mozikba J.J. Abrams mesterműve.

Azt már eddig is tudtuk, hogy a hazai premier időpontja december 17., így mi korábban látjuk majd a filmet, mint az amerikai rajóngók, de lesz, akik még nálunk is korábban csodálhatják meg a széria legújabb darabját. A Star Wars hivatalos oldalára felkerült rövid trailerben is december 17. szerepel, ez az angliai premier időpontja, a franciák azonban még ennél is korábban, már december 16-án beülhetnek a filmre.

Az előrehozott megjelenések nem szokatlanok Európában, sőt, a Disney által protezsált Marvel filmek esetében már gyakorlatilag teljesen bevett gyakorlatnak számítanak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)