Hirdetés

Stormy Daniels pornószínésznővel készült dokumentumfilm Donald Trump botrányáról - itt az előzetes

|

A produkció megszületését Judd Apatow, a 40 éves szűz és a Felkoppintva rendezője is támogatta.

Hirdetés

2018-ban Donald Trump már a második évét töltötte a Fehér Házban, amikor a The Wall Street Journal lehozott egy sztorit arról, hogy az Egyesült Államok akkori elnöke közvetlenül a megválasztása előtt az ügyvédjén, Michael Cohenen keresztül 130 ezer dollárt fizetett Stormy Daniels pornószínésznőnek a hallgatásáért cserébe. Kettejüknek ugyanis 2006-ban afférjuk volt a cikk állítása szerint, és Trump így akarta elejét venni annak, hogy kipattanjon a sztori, ami akár az elnökválasztás eredményét is befolyásolhatta volna.

Az elnök tagadott, az ügyvédje szintén, aztán ahogy teltek-múltak a hetek, folyamatosan változott a narratíva. Előbb Cohen a magánakcióként festette le a történteket, mintha a saját szakállára cselekedett volna, később aztán Trump elismerte, hogy az ügyvéd őt képviselte ebben az üzletben.

Hirdetés

Mindeközben Stormy Daniels (valódi nevén Stephanie A. Gregory Clifford) több pert is indított az őt hazugsággal és a titoktartási megállapodás megszegésével vádoló Trump és Cohen ellen. A bíróság az utóbbiban igazat adott neki, ám a rágalmazás ügyében veszített, és a perköltség kifizetése mellett még komoly bírságot is kellett fizetnie. Az egyébként republikánus pornószínésznőt eközben rengeteg támadás érte Trump hívei részéről, volt, hogy meg is fenyegették. Többek között ezek a részletek is visszaköszönnek a Stormy című dokumentumfilmből, amely március 18-án debütál a Peacock streamingplatformon.

A 109 perc hosszúságú alkotást Sarah Gibson rendezte, a producere Erin Lee Carr, de Judd Apatow keze is benne van executive producerként, mivel saját cége, az Apatow Productions közreműködésével valósult meg a film.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)