Hirdetés

Szégyelli és eltüntetné a South Park első évadait a sorozat egyik alkotója

|

Trey Parker szerint egyáltalán nem viccesek, és borzasztóan érzi magát miattuk.

Hirdetés

1997 óta fut, és már 26. évadán is túl van a South Park, ami most egészen más, mint régen volt: az újabb szezonok lényegesen rövidebbek, főleg aktualitásokra reflektálnak, és egy-egy témát hosszabb különkiadások formájában dolgoznak fel. A legfrissebb ezek közül az október végén a Paramount+-ra felkerült, itthonról legális úton még nem nézhető Joining the Panderverse, ami a Disney-t, Kathleen Kennedyt, az "erőltetett woke-ságot" figurázza ki.

A túltolt politikai korrektség már az első években is zavarta Trey Parkert és Matt Stone-t, az 1. évad 9. részében, amiben megismerhettük Kula bát, az ünnepi kakit, pont az volt a téma, hogy mennyire szörnyű lenne a világ és a karácsony, ha mindenkinek meg kellene felelni.

Hirdetés

Az első három évad során olyan klasszikus pillanatokat láthattunk, mint amikor azután nyomoztak a srácok, hogy ki Eric Cartman apja, ki a notórius Csirkebaszó, bemutatkozott Szexuális Zaklatás Panda, a Chinpokomonok, és a Vidéki Man akciófigura. Az Entertainment Weekly-nek még 2022-ben adott interjújában elhangzottak szerint Trey Parker mégis úgy gondolja, az első három évadot örökre ki kellene törölni.

"Ha bármit végleg ki kellene törölnöm a kínálatból, az gyakorlatilag minden lenne a negyedik évadot megelőzően. Egyszerűen kínos nézni. Oké, voltunk 26, 27 évesek. De ez olyan, hogy »Komolyan?« Azt hittük, hogy ez vicces? Azt hittük, hogy jól van megírva? Istenem, ez borzalmas."

Szerintetek melyik volt a legjobb rész az első három évadból?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)